top of page

Aztec Church of the Nazarene Group

Public·168 members

Daniel Turner
Daniel Turner

👍

4 Views

Az első alkalommal csak egy kisebb összeget szerettem volna befizetni, de a rendszer nem engedte tovább a tranzakciót. Először azt hittem, valamit rosszul töltöttem ki, aztán észrevettem, hogy az összeg nem érte el az adott fizetési mód minimumát. Ugyanez később a kifizetésnél is előjött: hiába volt pénz az egyenlegemen, a kérhető összeg még túl alacsony volt.

A limiteket és a fizetési lehetőségeket ezen a betmatch hu oldalon ellenőriztem. A leírás szerint az általános minimális befizetés 10 EUR vagy 3800 HUF, a minimális kifizetés pedig 20 EUR vagy 7600 HUF lehet, bár az egyes módszerek szabályai eltérhetnek.

Azt tanácsolom, hogy még a befizetés előtt nézd meg a Pénztárca menüben az adott bankkártya, e-pénztárca vagy kriptovaluta pontos határait. Kifizetéskor pedig ne feledkezz meg az esetleges aktív bónuszokról és az azonosításról sem, mert ezek akkor is megakaszthatják a kérelmet, ha a minimumösszeg már megvan.

Én a limit miatt nem fizetek be többet a tervezettnél. A nagyobb egyenleg nem jelent biztosabb eredményt, mert minden játékban megmarad a kockázat és a véletlen szerepe.

Members

©2021 by Aztec Church of the Nazarene. Proudly created with Wix.com

bottom of page