top of page

Aztec Church of the Nazarene Group

Public·168 members

Daniel Turner
Daniel Turner
gif
Az alkalmazásboltban hiába kerestem hivatalos RoboCat appot, ezért nem akartam egy ismeretlen webhelyről telepítőfájlt letölteni. Végül a https://corunum2020.hu/robocat-app/ mobilos felületét nyitottam meg a böngészőben, majd hozzáadtam a telefonom kezdőképernyőjéhez.

Az így létrehozott ikonról az oldal szinte úgy indul, mint egy hagyományos alkalmazás, de nem foglal külön tárhelyet, és kézi frissítést sem igényel. Ugyanazzal az e-mail-címmel és jelszóval lehet belépni, mint számítógépen. A pénztár, a promóciók, a játékelőzmény és a verifikációs menü mobilról is elérhető.

Az első tanácsom, hogy belépés előtt mindig ellenőrizd a címsorban a webcímet, különösen reklámból vagy üzenetből megnyitott hivatkozásnál. A második, hogy ne mentsd el automatikusan a jelszót olyan telefonon, amelyhez más is hozzáférhet. Én képernyőzárat és kétlépcsős hitelesítést használok, nyilvános Wi-Fi-n pedig nem végzek pénzügyi műveleteket.

A kezdőképernyős ikon kényelmesebbé teszi a hozzáférést, de emiatt könnyebb a tervezettnél gyakrabban megnyitni a játékokat. Az eredmények mobilon is véletlenszerűek, ezért időkorlátot állítok be, és ugyanazt a befizetési keretet tartom, mint asztali gépen.

2 Views

Members

©2021 by Aztec Church of the Nazarene. Proudly created with Wix.com

bottom of page