top of page

Aztec Church of the Nazarene Group

Public·168 members

Daniel Turner
Daniel Turner
gif
Homályos lett a személyi igazolványomról készített kép, ezért az ellenőrző rendszer elutasította, és újra fel kellett töltenem. A kifizetés emiatt tovább tartott, mint vártam. A mrbet magyar fiókomban ezután pontosan átnéztem, milyen dokumentumokra és képminőségre van szükség az azonosításhoz.

Általában érvényes személyi igazolványt, útlevelet vagy jogosítványt kérhetnek. A lakcím igazolására friss közüzemi számla vagy bankszámlakivonat is szükséges lehet. Bizonyos esetekben a befizetéshez használt bankkártyát vagy elektronikus pénztárcát szintén ellenőrzik, főleg ha az adatok nem egyeznek a játékosfiók információival.

Az első tanácsom, hogy nappali fényben készíts éles, teljes képet, amelyen az okmány minden sarka és szükséges adata látható. A második, hogy csak a hivatalos ellenőrzési felületen tölts fel fájlokat. Jelszót, PIN-kódot, CVV-kódot vagy teljes bankkártyaszámot soha ne küldj el. Én a dokumentumok lejárati dátumát is ellenőrzöm feltöltés előtt.

A sikeres KYC gyorsabbá teheti a későbbi ügyintézést, bár további biztonsági vizsgálat nagyobb tranzakciónál előfordulhat. Az ellenőrzés a fiókot védi, de a játék pénzügyi kockázatát nem csökkenti: minden kör eredménye továbbra is véletlenszerű.

1 View

Members

©2021 by Aztec Church of the Nazarene. Proudly created with Wix.com

bottom of page